huisarts A.Kleynen, huisarts S. Lindner, huisarts S. Maas

Waarneming

Op de tijden dat onze praktijk overdag, 's avonds, in het weekend, tijdens feestdagen of gedurende een vakantie gesloten is, vindt waarneming plaats door de HAGRO (huisartsengroep) of de Huisartsenpost. Hieronder leest u met wie u contact kunt opnemen voor uw dringende klachten die niet kunnen wachten op de terugkomst van uw huisarts. 

Afwezigheid overdag en tijdens vakanties - waarneming door de HAGRO
Voor de waarneming tijdens onze afwezigheid overdag en tijdens de vakanties wordt gebruik gemaakt van de HAGRO. De waarneming is zoals ook hierboven is aangegeven, uitsluitend bedoeld voor dringende klachten die niet kunnen wachten op de terugkomst van uw huisarts. Bij het bellen van ons praktijknummer wordt u doorverbonden met een assistente van één van de onderstaande collega-huisartsen binnen de HAGRO. Zij zullen u verder helpen met uw dringende klacht(en).

R. Joustra De Kempenaerpark 5 030-6038802
G. Visser Thorbeckepark 183 030-6300088
A. van Vollevelde Thorbeckepark 183 030-6306434
P. Achterberg Dukatenburg 16 030-6043334

Afwezigheid & Huisartsenpost
's Avonds, in het weekend en tijdens feestdagen wordt de waarneming uitgevoerd door de centrale huisartsenpost. Binnen de centrale huisartsenpost is een beperkt aantal huisartsen aanwezig voor een groot gebied. De centrale huisartsenpost is alleen bedoeld voor plotseling optredende klachten die niet tot de volgende werkdag van de eigen huisarts kunnen wachten. Dit is nadrukkelijk niet bedoeld voor klachten waarvoor u overdag geen tijd heeft gehad om de huisarts te bezoeken.
 
Publicatiedatum februari 2019