huisarts A.Kleynen, huisarts S. Lindner, huisarts S. Maas

Spreekuur

Afspraken maken
Elke werkdag is er een ochtend en middag spreekuur. Tussen 8.00 - 12.30 uur en tussen 13.00 - 17.00 uur kunt u bellen voor het maken van een afspraak. Het aanvragen van een huisbezoek dient voor 11.00 uur aangevraagd te worden.
Eenvoudige vragen kunnen vaak ook telefonisch door de assistente beantwoord worden.
 
Als u een afspraak maakt bij de huisarts zal de assistente vragen waarom u wil komen. Dit vraagt zij om de urgentie in te schatten en zodat er een inschatting gemaakt kan worden hoeveel tijd u nodig heeft voor een afspraak. Ook vindt de huisarts het prettig om van tevoren dan even dat stuk van het dossier te kunnen bekijken. Als u het vervelend vindt om dit aan de assistente te vertellen kunt u dat natuurlijk ook aangeven.
Als u denkt dat u niet genoeg tijd heeft aan 10 minuten, wilt u dan vragen om een dubbele afspraak? Dit kost u zelf geen geld, maar beperkt de uitloop van het spreekuur wel. 
 
Assistente spreekuur
In de middag tussen 13.00 uur en 17.00 uur houdt de assistente een spreekuur en bent u welkom voor o.a. bloeddruk controle, oren uitspuiten en wratten aanstippen. Wij verzoeken u hiervoor een afspraak te maken.