huisarts A.Kleynen, huisarts S. Lindner, huisarts S. Maas

Praktijk informatie

Bellen met de praktijk
Op werkdagen is er altijd iemand aanwezig in de praktijk. Als u het nummer van de praktijk belt, krijgt u de assistente aan de telefoon. Zij weet het antwoord op veel praktische vragen, bijvoorbeeld over verwijzingen en recepten. U kunt haar ook bellen voor uitslagen en herhalingsrecepten. Als u belt om een afspraak te maken, dan zal de assistente u vragen naar de aard van uw klacht. Als het echt dringend is, zal zij proberen toch nog dezelfde dag een afspraak voor u te maken. De assistente heeft genoeg opleiding, ervaring en instructies van de arts om het spoedeisende karakter van uw vraag in te schatten. Daarnaast heeft ook de assistente een beroepsgeheim.

U kunt de assistente bereiken tussen 8.00 - 12.30 en 13.00 - 17.00 uur. De telefoonlijnen worden veel gebruikt en kunnen dus wel eens bezet zijn. U helpt de assistente door het gesprek kort en duidelijk te houden.
In de ochtend zit zoveel mogelijk uw bekende assistente aan de telefoon:
Als u belt met 030-6042211 krijgt u de assistente van huisarts Lindner aan de lijn
Als u belt met 030-6032143 krijgt u de assistente van huisarts Kleynen aan de lijn
In de middag is er een assistente voor beide nummers aanwezig.
We verzoeken u in de ochtend te bellen, er zijn dan meer mogelijkheden om een afspraak te maken. Zo zal ook de middagdrukte aan de telefoon voorkomen worden.

Bij afwezigheid van uw eigen arts of assistente , kan het zijn dat u bij een waarnemend arts of assistente komt.
Wij danken u voor uw begrip.

*Tot nader order is er een patienten stop